Retourneren & Ruilen

yoga legging hip

Wij zijn erg blij met jou als klant. We willen niets liever dan jou tevreden zien! Om deze reden doen wij, de YogaChicks.nl, niet moeilijk over ruilen en retourneren. We snappen namelijk heel goed dat je wel eens iets besteld wat uiteindelijk toch niet aan je verwachtingen voldoet (door de maat, het kleurverschil etc).

Lees hieronder hoe jij jouw gekochte producten kunt ruilen of retourneren.

Ruilen

Je kunt bij ons alle producten binnen 30 dagen ruilen of retour sturen. Wil je een gekocht product ruilen voor een andere maat of een andere kleur? Geen enkel probleem, neem dan svp zsm contact met ons op zodat wij dit artikel voor jou kunnen reserveren. Wij sturen het product binnen Nederland gratis naar je toe. Kosten voor retourzending zijn voor de klant.

Meld altijd vooraf dat je een artikel wilt ruilen. Dit kan binnen 30 dagen na ontvangst van je product via e-mail: [email protected]

o.v.v. je bestelnummer. Wij zullen dan binnen 1 werkdag op je e-mail reageren.

Voorwaarden voor het ruilen is dat de geretourneerde producten weer verpakt zijn in de originele verpakking en deze natuurlijk niet gedragen of gebruikt zijn. In geval van een gebrek, mag niet getracht zijn dit gebrek te herstellen. 

Retourneren

Wil je je product toch retour sturen? Ook dat kan binnen 30 dagen. Stuur even een mailtje naar [email protected], waarin je je bestelnummer en de reden van retour vermeld. Voor de kosten van de retourzending ben je als klant zelf verantwoordelijk.

Om de kosten in de hand te houden stellen we een paar voorwaarden aan het retourneren. Je krijgt alleen geld retour, indien de geretourneerde artikelen weer verpakt zijn in de originele verpakking en deze natuurlijk niet gedragen of gebruikt zijn. In geval van een gebrek, mag niet getracht zijn dit gebrek te herstellen. Nadat wij het artikel in goede orde hebben ontvangen, krijg je het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort.

Formulier voor herroeping