Retourneren & ruilen

Ik ben erg blij met jou als klant! Uiteraard wil ik niets liever dan jou tevreden zien. Om deze reden doe ik niet moeilijk over ruilen en retourneren. Ik snap namelijk heel goed dat je wel eens iets besteld wat uiteindelijk toch niet aan je verwachtingen voldoet (door de maat, het kleurverschil etc).

Lees hieronder hoe jij jouw gekochte producten kunt ruilen of retourneren.

Ruilen
Je kunt alle producten binnen 30 dagen ruilen of retour sturen. Wil je een gekocht product ruilen voor een andere maat of een andere kleur? Geen enkel probleem, neem dan zsm contact met mij op zodat ik dit artikel voor jou kan reserveren. Ik stuur het product binnen Nederland gratis naar je toe. Kosten voor retourzending zijn voor de klant.

Meld altijd vooraf dat je een artikel wilt ruilen. Dit kan binnen 30 dagen na ontvangst van je product via e-mail: shop@yogachicks.nl o.v.v. je bestelnummer. Ik zal dan binnen 2 werkdagen op je e-mail reageren.

Voorwaarden voor het ruilen is dat de geretourneerde producten weer verpakt zijn in de originele verpakking en deze natuurlijk niet gedragen of gebruikt zijn. In geval van een gebrek, mag niet geprobeerd zijn dit gebrek te herstellen.

Retourneren
Wil je je product toch retour sturen? Wat jammer! Maar ook dat kan binnen 30 dagen. Stuur even een mailtje naar shop@yogachicks.nl, waarin je je bestelnummer en de reden van retour vermeld. Ik zal je dan e-mailen met verdere instructies voor het retour sturen en het retouradres. Voor de kosten van de retourzending ben je als klant zelf verantwoordelijk.

Om de kosten in de hand te houden stel ik een paar voorwaarden aan het retourneren. Je krijgt alleen geld retour, indien de geretourneerde artikelen weer verpakt zijn in de originele verpakking en deze natuurlijk niet gedragen of gebruikt zijn. In geval van een gebrek, mag niet geprobeerd zijn dit gebrek te herstellen. Nadat ik het artikel in goede orde heb ontvangen, krijg je het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort.