Over

Hi YogaChick!

Wat leuk dat je mijn webshop hebt gevonden. Even voorstellen:

Ik ben Marieke, 39 jaar en ik woon samen met mijn vriend, twee zoontjes (8 en 2 jaar), een hond en twee katten in een pittoresk dorpje in de Kop van Noord-Holland. Never a dull moment dus! 

In juli 2020 zag ik een bericht van YogaChicks verschijnen op social media dat er een nieuwe eigenaar werd gezocht voor de webshop. Ik aarzelde geen moment: dit móest zo zijn. Na een aantal fijne gesprekken en de geboorte van mijn zoon mag ik mij de trotse eigenaresse noemen van YogaChicks!
Hoe duurzaam leef jij? Let jij op wat je koopt, eet en hoe je je kleedt? Duurzaamheid is nog nooit zo aan de orde van de dag geweest als nu. Daarom vind ik het heel belangrijk dat de kleding die ik verkoop, geproduceerd is met respect voor mens, dier en milieu. Ik verkoop bijvoorbeeld alleen kleding van Europese merken.

Mijn missie met YogaChicks is het belang van duurzaamheid in te laten zien, dat iedereen steeds meer verantwoorde keuzes maakt en zorgt voor onze aarde. De yoga kleding van "slow fashion" merken Spica, Puka Wear, Vanilla Sand, nice to meet me, Niyama, Yamadhi zitten om deze reden in het assortiment. Maar ook omdat ze kleinschalig en exclusief zijn. 

De kleding is favoriet bij yogi’s, maar ook bij andere sportieve chicks zoals hardloopsters en fitnessliefhebsters. Ik blijf op zoek naar yogakleding waar je jezelf goed in voelt en die bij je past, zodat je het optimale uit je work-out kunt halen. De kleding in de webshop is dan ook super comfortabel én zien er geweldig uit. Draag ze ook vooral naar een festival bijvoorbeeld of chillend op de bank!

Heb je een vraag of een suggestie? Ik ben altijd in voor een goed gesprek of een leuke samenwerking. Laat een bericht achter via de Contact pagina.  

Ik wens je veel shopplezier en namasté, 

Marieke