Over

Hi YogaChick!

Wat leuk dat je mijn webshop hebt gevonden. Even voorstellen:

Ik ben Marieke, 38 jaar en ik woon samen met mijn vriend, twee zoontjes (8 en 2 jaar), een hond, twee katten en een handvol kippen in een pittoresk dorpje in de Kop van Noord-Holland. Never a dull moment dus! 

In juli 2020 zag ik een bericht van YogaChicks verschijnen op social media dat er een nieuwe eigenaar werd gezocht voor de webshop. Ik aarzelde geen moment: dit móest zo zijn. Na een aantal fijne gesprekken en de geboorte van mijn zoon mag ik mij de trotse eigenaresse noemen van YogaChicks!
Hoe duurzaam leef jij? Let jij op wat je koopt, eet en hoe je je kleedt? Duurzaamheid is nog nooit zo aan de orde van de dag geweest als nu. Daarom vind ik het heel belangrijk dat de kleding die ik verkoop, geproduceerd is met respect voor mens, dier en milieu. Ik verkoop bijvoorbeeld alleen kleding van Europese merken.

Mijn missie met YogaChicks is het belang van duurzaamheid in te laten zien, dat iedereen steeds meer verantwoorde keuzes maakt en zorgt voor onze aarde. De yoga kleding van "slow fashion" merken Spica, HOESSEE, Leon Nord, Puka Wear, Niyama, Yamadhi zitten om deze reden in het assortiment. Maar ook omdat ze kleinschalig en exclusief zijn. 

De kleding is favoriet bij yogi’s, maar ook bij andere sportieve chicks zoals hardloopsters en fitnessliefhebsters. Ik blijf op zoek naar yogakleding waar je jezelf goed in voelt en die bij je past, zodat je het optimale uit je work-out kunt halen. De kleding in de webshop is dan ook super comfortabel én zien er geweldig uit. Draag ze ook vooral naar een festival bijvoorbeeld of chillend op de bank!

Omdat ik werk met uitsluitend "slow fashion" merken, betekent dit ook dat er een langere levertijd geldt voor je bestelling (2-7 werkdagen). Bij een besteding vanaf €100,- reken ik geen verzendkosten. Zie je een mooi yoga item, maar is deze niet in jouw maat? Stuur mij gerust een bericht en ik ga kijken wat ik voor je kan doen! Veel merken werken met gelimiteerde oplages, dus het kan zijn dat er items snel zijn uitverkocht en het langer duurt voordat er weer items op voorraad zijn. 

Houd de Instagram en Facebook pagina van YogaChicks in de gaten, want ik ben nog veel meer leuks van plan in de toekomst!

Heb je een vraag of een suggestie? Ik ben altijd in voor een goed gesprek of een leuke samenwerking. Laat een bericht achter via de Contact pagina.  

Ik wens je veel shopplezier en namasté, 

Marieke