Merken

Met trots stel ik alle yoga kleding merken die YogaChicks verkoopt aan je voor. Ik vind het namelijk belangrijk dat je weet waar je yoga kleding vandaan komt en dus goed weet wat je koopt.

Alle yoga kleding die je bij YogaChicks koopt, is in Nederland ook alléén bij YogaChicks verkrijgbaar. Je hebt dus met recht unieke yoga kleding aan je lijf!! 
"Be your colour" is waar de zonnige kleuren, patronen en op Afrika geïnspireerde duurzame yoga kleding van Puka Wear voor staat. Zodra je in de yoga kleding van Puka Wear stapt voel je je "empowered" en letterlijk de energie door je heen stromen!Puka Wear is opgericht door de Zweedse Maya Santimano met Afrikaanse roots. Maya is namelijk opgegroeid tussen de papaja's en palmen in Mozambique en vanuit daar is Puka Wear ontstaan. Niet zo vreemd dat je dit ook duidelijk terugvindt in de prints!

De yoga kleding wordt op eerlijke en duurzame wijze geproduceerd bij een familiebedrijf in Portugal en is gemaakt van zacht, organisch katoen. Zoveel als mogelijk keert Maya daar persoonlijk terug om te kijken of alles volgens haar hoge, duurzame standaarden blijft voldoen. Transparantie in het duurzame maakproces is voor Puka Wear heel belangrijk. 

Met Puka Wear ben je verzekerd van unieke yoga kleding die eerlijk en duurzaam is geproduceerd! De yoga kleding is verkrijgbaar in de maten XS t/m XXXL. 

Vind hier jouw Puka Wear items

Leon Nord is in 2018 opgericht door modeontwerpster Liz uit Denemarken. Zij vond dat yoga kleding wel wat chiquer kon en vooral duurzamer. "Scandinavian chique" beschrijft Leon Nord het beste en is bekend om haar ongekende fashionable details: kleine zakjes en ritsjes op de yoga leggings, mooi gevormde en elegante yoga tops. Als jij houdt van basic yoga kleding met een twist dan is Leon Nord jouw merk!

Leon Nord is duurzaam omdat bijna alle kleding (behalve de Mizar tops) wordt gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Altijd is de kleding duurzaam en in beperkte oplages geproduceerd. Dus zie je jouw yoga legging of yoga top van Leon Nord, bestel het dan snel..! Ook planten zij voor ieder verkocht item een boom, omdat Leon Nord meedoet aan een duurzaamheidsprogramma. Tenslotte wordt ieder item verzonden in 100% recyclebaar verpakkingsmateriaal, zoals dozen van graskarton. 

Vind hier jouw Leon Nord items

Hoe tof is het om een oer-Hollands merk in de webshop te mogen verkopen? YogaChicks is hier meer dan trots op! Tessa is de oprichtster van het Nederlandse yoga kleding merk HOESSEE en houdt van buiten zijn. Natuurlijk in haar speelse, kleurrijke yoga kleding maar vooral in wat duurzaam en eerlijk is gemaakt. 

HOESSEE streeft naar een duurzaam maakproces van haar yoga kleding waarbij de impact op het milieu zo laag mogelijk is. Alle yoga leggings en yoga tops van HOESSEE zijn gemaakt van geregenereerde polyamidevezels (78% ECONYL® nylongarens en 22% elastan), afkomstig van onder andere oude tapijten en visnetten uit de zee en zijn gemaakt in een Nederlandse, OEKO-TEX gecertificeerde fabriek. 

De prints zijn digitaal gedrukt met reactieve inkt op waterbasis die GOTS gecertificeerd zijn. 

Een mooier en puurder yoga kleding merk ga je niet vinden!

Vind hier jouw HOESSEE items


"Basic but beautiful." Dat is het Duitse Yamadhi. Ontworpen in Keulen en duurzaam geproduceerd in Portugal in een OEKO-TEX 100 gecertificeerde fabriek, is de basic yoga kleding van Yamadhi een must-have in jouw yoga garderobe. Het is niet voor niets dat de "crossed waist" yoga leggings en de yoga wikkelvesten bestsellers zijn van YogaChicks!

De yoga kleding is gemaakt van organisch katoen en modal om iedere beweging van jou te volgen in je yoga practice. De yoga kleding is daarom ook uiterst zacht en comfortabel te noemen, maar ook meer dan geschikt om heerlijk in te cocoonen op de bank! 

Vind hier jouw Yamadhi items


Een oud-gediende van YogaChicks, de yoga kleding van het Duitse Niyama. De opvallende, herkenbare prints zijn typisch voor de yoga leggings van Niyama en niet te missen wanneer je in de yoga studio staat! 

Uniek voor de yoga leggings is de anti-slipband aan de binnenkant van de taille waardoor zelfs in de meest lastige yoga poses de yoga legging nooit zal afzakken. De four-way-stretch maakt dat je maximale bewegingsvrijheid hebt in de yoga legging en omdat de meeste yoga leggings high-waist zijn verbeteren ze ook uitstekend de contouren van ieder figuur.

De yoga leggings van Niyama zijn gemaakt in Europa van Italiaanse, duurzame stoffen met een UNI EN ISP 9001: 3008 certificaat.

Vind hier jouw Niyama items