OVER ONS

ONS VERHAAL

Hi Yogachick!

Wat leuk dat je een kijkje neemt in onze webshop!

Zoals je kunt zien, zijn wij helemaal fan van yogaleggings in allerlei te gekke prints en kleuren. Wij hebben daarom, met Ervade, deze mooie webshop ingericht.

Wij vinden het heel belangrijk dat de kleding die wij verkopen, is geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu. Daarom hebben wij voornamelijk leggings van het eco-vriendelijke merk Niyama in ons assortiment.

We zoeken steeds naar yogakleding waar je jezelf goed in voelt, zodat je het optimale uit je work-out kunt halen. De leggings in onze webshop, zijn dan ook super comfortabel, ademen goed en glijden niet af, dankzij een handige anti-slip-band.

Je kunt de leggings gebruiken voor je yogales, maar ook om in te fitnessen, joggen, of zelfs zwemmen. Ze zijn zo leuk om te zien, dat je ze ook naar een festival kunt dragen, met een mooie tuniek. We bekennen dat we onze eigen leggings ook vaak dragen tijdens een avondje bankhangen. ;)

Wij hebben voor jou de aller-coolste, -hipste en -mooiste yogaleggings verzameld in onze shop. Het is vast erg moeilijk om te kiezen uit al de mooie prints en ontwerpen. Daarom geven wij jou een korting als je een bestelling doet vanaf €100.

Omdat wij niet alles op voorraad hebben, kunnen wij ons assortiment heel makkelijk updaten naar de allernieuwste trends op yoga-gebied. Het betekent ook dat er een levertijd van ongeveer 3 dagen geldt voor je bestelling.

We wensen je veel shop-plezier!

Namasté!

Annabel en Sacha