OVER ONS

ONS VERHAAL

Hi YogaChick!

Wat leuk dat je een kijkje neemt in onze webshop!

Zoals je kunt zien, zijn wij helemaal fan van yoga leggings in allerlei te gekke prints en kleuren. Wij hebben daarom met Ervade deze mooie webshop ingericht.

Als schoonzusjes en yogamaatjes, beheren wij (Sacha en Annabel) sinds korte tijd YogaChicks en verkopen wij de mooiste, hipste en meest duurzame yoga leggings met de uniekste prints. Het wordt steeds belangrijker om duurzaam te leven. Daarom vinden wij het heel belangrijk dat de kleding die wij verkopen, geproduceerd is met respect voor mens, dier en milieu. Wij zijn van plan om onze YogaChicks het belang van duurzaamheid in te laten zien. Wij willen dat iedereen verantwoorde keuzes maakt en zorgt voor onze aarde. Daarom hebben wij yoga kleding van eco-vriendelijke merken Niyama, Yamadhi en Liquido Fashion in ons assortiment.

“6% van onze klimaatbelasting wordt veroorzaakt door kleding (Milieu Centraal).”

Waarom vinden wij duurzaamheid zo belangrijk? De arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie zijn overmatig slecht. Slechte arbeidsomstandigheden willen wij graag verminderen door kleding te verkopen waar de arbeidsomstandigheden goed zijn. Hierdoor verminderen wij dat er yoga kleding geproduceerd wordt onder invloed van kinderarbeid, maar ook dat er niet meer met chemicaliën of chemische bestrijdingsmiddelen wordt gestrooid over bijvoorbeeld katoenplantages. De kwaliteit van de yoga kleding of yoga legging gaat er hierdoor op vooruit. De stof gaat langer mee en kan beter ademen!

We vinden het leuk om jullie iets meer over onszelf te vertellen!

YogaChick Annabel is 21 jaar, komt uit Medemblik en heeft een vriend, Julien. Zij studeert en is vaak te vinden in de sportschool of op een goed feestje. Enkele woorden die Annabel het beste omschrijven: #sporten #yinyoga #netflix #sushi #chocola #student #marketing #seo

YogaChick Sacha is 28 jaar, komt uit Medemblik en is getrouwd met Jan (de grote broer van Annabel). Samen hebben zij 2 kindjes; Ruby en Shane. Enkele woorden die Sacha het beste omschrijven: #moeder #vegan #wiskunde #seo #yinyoga #sushi #veganmagnum

Omdat wij duurzaamheid en yoga allebei onmisbaar vinden in ons leven, zijn wij supertrots om YogaChicks te mogen beheren! Onze leggings zijn favoriet bij yogi’s, maar ook bij andere sportieve chicks zoals hardloopsters en fitnessliefhebsters. We zoeken steeds naar yogakleding waar je jezelf goed in voelt, zodat je het optimale uit je work-out kunt halen. De leggings in onze webshop zijn dan ook super comfortabel, ademen goed en glijden niet af dankzij een handige anti-slip-band. Ze zijn zo leuk om te zien, dat je ze ook naar een festival kunt dragen met een mooie tuniek. We bekennen dat we onze eigen leggings ook vaak dragen tijdens een avondje bank hangen. ;)

Wij hebben voor jou de aller-coolste, -hipste en -mooiste yoga leggings verzameld in onze shop. Het is vast erg moeilijk om te kiezen uit alle mooie prints en ontwerpen. Wij hopen dat jij een mooie yoga legging kan vinden die goed bij je past!

Omdat wij niet alles op voorraad hebben, kunnen wij ons assortiment heel makkelijk updaten naar de allernieuwste trends op yoga-gebied. Het betekent ook dat er een levertijd van ongeveer 3 dagen geldt voor je bestelling. Bij een besteding vanaf €100,- rekenen wij geen verzendkosten. Zie jij een mooie yoga legging, maar is deze niet in jouw maat? Stuur ons een berichtje en misschien kunnen wij de maat wel voor jou inkopen!

Wat is het toch een feestje om een YogaChick te mogen zijn!

Houd onze Instagram en Facebookpagina in de gaten, want we zijn nog veel meer leuks van plan!

Heb je een vraag of een suggestie? Wij zijn altijd in voor een goed gesprek of een leuke samenwerking.

We wensen je veel shop-plezier!

Namasté!

Annabel en Sacha